Efter en massa mystik och PR under året där man släpp bilder på inredning m.m. så kom till slut bilden på nya Volvo XC90s exteriör. Vilken besvikelse, men det beror förstås på att man fått se olika konceptbilder på XC90 och Volvo coupe m.m. som varit riktiga designbomber. När jag nu såg bilden på nya, kommande Volvo XC90 tyckte jag att den ser ju ut som gamla modellen, lite hoptryckt och lägre bara. MEN det är ju egentligen inte dåligt då den gamla modellen fortfarande ser bra ut tycker jag. Den nya designen är alltså inte dålig, utan bara det att jag väntat mig något lite mer annorlunda. Den nya designen känns som ett mellanting mellan gamla XC90 och en XC70, fast med en muskulös motorhuv.

Om utsidan nu visar sig vara mer klassisk så är insidan istället magisk. Volvo har alltid varit bra på att designa mittkonsoller och detta är inget undantag. Hoppas bara att användarvänligheten i touchskärmen och mediasystemet är lika bra som den ser ut att vara.

Volvo XC90 2015

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.