Nya Volvo S90 är på intågande, detta är ingen nyhet utan har annonserats ett tag nu. Volvo är i en ombildande fas nu när Kineserna tagit över bilmärket. Det som gäller nu är att komma i premiumklubben, något som trots allt få lyckas med. Vissa tar fram en exklusiv bilmodell men få klarar av att gå hela vägen och få hela sitt varumärke att hamna i premiumklubben. Volvo satsar stenhårt på detta just nu.

Volvo S90 2016

Volvo S90 följer Volvos ny designspråk och har en elegant men kraftfull yttre design. Det är snarare den inre designen och bilegenskaperna som Volvo måste få till för att hamna i den exklusivaste klubben.

Nyheter hos nya Volvo S90

  • Avancerad farthållare som känner av både framförvarande fordon samt läser av vägens kantlinjer och följer därefter vägriktningen.
  • Laddhybridmotor
  • Mediasystem med appar och molntjänster
  • Detekterar stora djur som älg, rådjur och hästar. Systemet är aktivt hela tiden, dag som natt. Kombineras givetvis med City Safety systemet med autobromsfunktion.

Utöver allt detta så utlovas som vanligt, komfort, körupplevelse och allt annat därtill.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.