Jag har nyss fått förfrågan om var man kan köpa bl.a. en ny Volvo S60 för 192.000kr Nordic Edition. Läsaren kan inte hitta detta pris hos återförsäljarna på nätet, och det kan inte jag heller.

Är jag då tokig, eller behöver jag köpa starka glasögon till jul kanske? Ja, när man tänker efter så 192.000kr för en ny S60 är riktigt billigt och svårt att tro att det är sant.

Nåväl hur fick jag fram detta pris då? Jo, genom ett reklamutskick i min brevlåda. Utskicket kommer från Bra Bil och refererar till del lokala återförsäljarna i Stockholm: Kungsängen, Vallentuna och Upplands Väsby.

Utskicket kom för någon vecka sen och gäller till årets slut, men är det ett feltryck eller en lokal kampanj med rejält pressat pris? Ja det är den stora frågan just nu.

Det är upp till er läsare att kolla upp om man kan byta bil så här billigt, rapportera gärna tillbaka hit.

Jag har fotat utskicket och ni ser det i detta inlägg.

Själv är jag inte så sugen på att byta bil just idag då jag fått ett saftigt pris på drygt 5000kr för att laga centrallåset på min Volvo V70II, verkstaden har gjort goodwill-förfrågan  men det sa Volvo nej till. 3,5 år och 5700mil. Tänk på det bara innan ni slår till på en bil med korta garantier…jag rapporterar mer om det snart när jag fått tillbaka bilen från verkstaden.

Tryck på bilden för att förstora den

 

 

 

 

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.