MAN lastbilar skickar en julhälsning till alla riktiga Jultomtar.

När tomten har fått storhetsvansinne så får den som står bakom tomten kliva fram och göra jobbet istället.
I denna roliga video har tomten gått på dekis och glömt bort vad som är viktigt med julen, istället så super han, pruttar och delar ut dåliga julklappar. Ända till hans chaufför kliver in och gör jobbet åt honom, till barnens glada lycka.

Klicka på videon nedan och du får se hur det går när jultomten struntar i julen och hans chaufför räddar allt:

Vem är det som gör det riktiga jobbet egentligen? Ja visst missar vi ofta detta. Lastbilarna som gör jobbet på vägarna och ser till att dina paket och andra varor kommer fram. Lastbilar är ett viktigt del i samhället vare sig vi gillar det eller inte. Det är många platser dit enbart lastbilarna kan komma fram med viktiga transporter. MAN är ett av de världsledande lastbilstillverkarna och visst uppskattar vi en riktigt rolig julhälsning från dem!

Detta inlägg är sponsrat

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.