Hur illa kan en motor låta? kolla på videoklippet ovanför! Kan du göra bättre? Vinn resa av Castrol!

Gör ditt eget värsta, gör ditt bästa, gör ditt fejkade, gör något som kan liknas ett motorljud med munnen. Filma ett Instagramklipp och ladda upp på Instagram med hashtaggen #castrolroar (Tänk på att ditt konto måste vara öppet annars syns inte ditt klipp), så enkelt är det och du är med i tävlingen. Mer info om tävlingen hittar du i videoklippet, se det och få lite sköj på köpet!

Mot slutet av året i oktober så går DTM racingfinalen av stapeln i Tyska Hockenheimring. Då surrar världens coolaste och häftigaste bilar hack i häl på varandra runt racingbanan. Undan kommer det att gå, fart och vrålande motorer ger en upplevelse att minnas. Tävlingsandan ligger i luften och kanske är du där tack vare din väloljade motormun för att heja på. Priset gäller en weekend och för två personer, avskyr du bilar? ahh strunt samma du får en trevlig weekend i alla fall om du har ett tillräckligt unikt munläder. Lycka till och gör ditt värsta, jag menar bästa motoljud.

Tävlingen hålls av Castrol som vill visa att en bra motorolja behövs till bra bilar.

castrol

Detta är ett sponsrat inlägg

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.