Kommande Ford Mustang ägare får hjälp att bränna däck.
51%Däckbrännarindex
Reader Rating: (8 Votes)
51%

Ford Mustang är på väg att komma till Sverige som en officiell bil. Tidigare så importeras Mustangerna och såldes inte som vanliga Fordbilar hos återförsäljarna. Men nu kommer alltså Ford Mustang att säljas som övriga Ford bilar hos de vanliga Ford återförsäljarna. Den uppgift jag har är att Mustang kommer till nästa år att börja säljas i Sverige på detta sätt.

Ford Mustang

En nyhet till Ford Mustang är att det finns Burnout-hjälp. Detta genom att framhjulen hålls låsta medans bakhjulen tillåts spinna loss. Enligt uppgift kommer detta att finnas tillgängligt från 2015 års modeller. Detta är verkligen “trendigt” i dagens bilsverige, ett måste hos lantisarna förstås. Miljöpartiet kommer dock troligen inte marknadsföra den finessen i första taget.

Källa: ViB 8 2014

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.