Det må vara ekonomisk kris i Europa och USA men trots det så finns det många intressanta bilnyheter 2013. Jag har några personliga favoriter som kommer under året. Dessa bilar tycker jag kommer bli intressanta att få se och veta vad de kostar och hur de är utrustade. Följande bilar kommer jag alltså att spana lite extra efter detta år:

Skoda Octavia
Kommer både som ny sedan och kombi. En klassisk biltyp i budgetklassen, frågan är bara om den fortsättningsvis kommer att upplevas som prisvärd?

Nissan Note
Förra generationens Note var väldigt prisvärd och jag hoppas att den nya modellen fortsätter i detta spår. Designen ser i alla fall mycket bra ut. Klarar den 5 personer tro?

Mercedes CLA
Första framhjulsdrivna sedanen från Mercedes. Den har basen från A-klass men är bara lite kortare än C-klassen. Billigare blir den också, för att vara en Mercedes alltså.

VW Golf VII Variant
Golf kombin har länge varit en bra vardagsbil för familjen och personer som vill ha lite mer lastplats, hur kommer den stå sig mot Skoda Octavia Combi?

Renault Clio Grandtour
En småbilskombi från Renault. Rätt prissatt och med bättre serviceplan än tidigare (kamremsbyten) så kan detta bli en intressant bil som har 5 års garanti.

Opel Mokka
Mellanklass SUV med 5 års garanti. Systerbilen Chevrolet Trax kommer också under året. Båda tillverkade i Korea. Vem mer än mig tänker ordet “Daewoo” ? I alla fall så är det en av få SUV:ar som kan fås med 5-års garanti samt med 4-hjulsdrift utan att den kostar över 250.000kr

Årets sportbil? Chevrolet C7
Motorvidunder med cylinderavstängning. Tidigare modeller har dessutom varit billiga, inom super-sportbilsklassen.

 

Det kommer nog en hel del Byta Bil känslor under året alltså!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.