Ska du byta bil och vill ha koll på senaste bilmodet? Struntar du i praktiska detaljer och vill köra en modern bil helt enkelt? Vilken bil gäller då?

Svaret är enkelt: SUV är fortfarande väldigt populära, speciellt de SUV:ar som har lite mjuka strömlinjeformade linjer. Likt Volvo XC60, Kia Sportage, Nissan Qashqai. Är du ute efter en mindre bil så är Renault Captur en bil som känns moderna tillsammans med Opel Mokka. När det kommer till BMW så är deras X-serie givetvis också modern och populär men signalerar lite mer konservativ elegant statusstil än modebil. Köper du en Dacia Duster signalerar du att du är en cool person som bryr dig om bilens funktion och praktiska egenskaper framför statusdetaljer. I den minsta bilklassen är det klockrent nya Fiat 500 och Cooper Mini som gäller. Fiat 500 ska givetvis ha den 2-cylindriga turbomotorn som hedrar den gamla klassikern. Vill du ge känslor till omgivningen så välj en Nissan Juke eller Kia Soul, dessa bilars design lämnar ingen oberörd och vissa gillar dem och andra inte.

Det absolut hetaste för dig med mycket pengar är utan tvekan Tesla Model S. En Tesla är det mesta moderna man kan ha idag. Det är en sportig bil med kraftig prestanda och helt miljövänlig då det är en elbil, som kan köras långt dessutom.

Opel_Mokka

Grupperat i personlighet:

Chefen/affärsmannen (inklusive kvinna) som vill verka ung och modern:
Volvo XC60
Kia Sportage

volvo xc60

 

För dig som just nu har byxor i modernt rött och mellanblått
Renault Captur, Opel Mokka, Mini och Fiat 500

Fiat 500 cult

 

Har du skägg?
Dacia Duster

Test Dacia Duster

Bär du tröja/skjorta av ekologiskt bomull och Nudie jeans, samt är modig?
Elbil, vilken model som helst.

Om du skulle byta bil till vad du tycker är en modern modebil idag, vilken skulle det då vara?

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.