Vill du ha en ny bilmatta till bilen? Kanske har du gummimattor i bilen och vill ha i textilmattor eller tvärtom. När bilen börjar bli några år gammal så är ett sätt att fräscha upp den genom att köpa nya interiöra mattor till bilen. Detta ger ett trevligare intryck än man kan tro. Speciellt gamla slitna gummimattor är ofta fula och ger ett skräpigt intryck inne i bilen.

Har du en vanlig bil, vilket de flesta faktiskt har så finns det för det mesta måttanpassade bilmattor att köpa. Du hittar din bilmatta exempelvis här, både gjorda för olika bilmärken och bilmodeller likaså universala varianter.

bagagerumsmatta

Varför inte också passa på att köpa en ny bagagerumsmatta också på samma gång? Även bagageutrymmet kan vara snyggt att få ordning på. Eller så har du ofta smutsiga saker i lastutrymmet som barnvagn eller liknande. Då blir det ofta både smutsigt och blött i bilen. En gummi alternativt plastmatta i lastutrymmet tas lätt ut och rengörs enkelt och smidigt. Det är underskattat vilket lyft en ny matta i bilen kan göra. Så gör nu bilen fin och dina resor blir betydligt trevligare framöver!

bilmatta1

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.