Vad är problemet? Vill du inte ha gratis bensin och vara med att driva fram bättre bränsle för miljön? Det finns fortfarande 3170 liter gratis bensin att hämta hos Preem i deras kampanj för bättre miljöbränsle. Preem har tagit fram en bensin som utvinns från restprodukter inom skogsbruket. För att denna skall bli godkänd och kunna säljas måste lagar justeras.

Preem är redo att producera detta bränsle från 2017 men då behöva politiker bli delaktiga. Därför önskar Preem hjälp med att visa att det finns intresse för detta bränsle. Du hjälper dem genom att anmäla dig för att hämta en liter miljöbensin hos Preem. Fyll i formuläret som du kommer till genom att starta Preems kampanjvideo här nedanför, sen trycker du en gång till på bilden för att komma till Preems kampanjsida där du anmäler dig och får mer information om detta nya miljöbränsle.

 

Informationsvideo från Preem om den nya miljöbensinen, samt möjlighet att hämta en gratis liter. Starta videon, tryck på bildfönstret igen och du kommer till Preems infosida.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.