Starta videon, klicka på bilden under videons gång och delta i tävlingen!
Senast imorgon, 4:e januari går tävlingstiden ut så dra inte ut på det!

Volkswagen är med i World Rally Championships 2013 som startar i Frankrike den 16:e Januari kl. 9.30. WRC säsongen håller på ända till 17:e November. Tävlingarna hålls i 13 länder, bl.a. i Sverige 7-10 Februari.

En nyhet för årets säsong är att Volkswagen är med, dessutom så säker de fortfarande efter den sista medlemmen i rally teamet. Då de har haft svårt att hitta den sista medlemmen till racing teamet så har VW utlyst en tävling för att hitta rätt deltagare, kan det vara du?

Vad VW-rally teamet söker efter:
Världens bästa hjälm hållare! Är du rätt person? Du är då viktig för dem, en rallyförare utan en bra hjälmhållare har ingen chans att vinna.

Tävlingen:
Delta enkelt i tävlingen och ansök om att bli VW WRC teamets hjälmhållare. Det är bara att ta ett kort på din själv när du visar vilken bra hjälmhållare du är.

Länk till tävlingen:
Genom att titta på den 30 sekunder långa videon som är i denna artikel och klicka på bilden så kommer du till VW tävlingsplats dit du kan skicka in bilden då du visar upp dina duktiga hjälmhållar egenskaper.

Tipset:
På tävlingsplatsen så kan du se de andra tävlingsbidragen för inspiration, men du kan ju bättre än dem förstås! I skrivande stund har 2132 personer deltagit i tävlingen. Du har alltså stor chans att vinna!

Hur viktig hjälmhållaren är:
Den som blir utsedd av VW att bli hjälmhllare till WRC teamet 2013 får 3 dagars vistelse på ett 5-stjärnigt hotell i Monte Carlo med start 18:e January (Så skynda dig att delta i tävlingen!). Du kommer att flyga helikopter över rallybanan, titta bakom kulisserna, träffa VW-rally teamet, träffa rallyförare och uppleva motorsporten från ett insider perspektiv. Vinnaren får dessutom ta med en till person på resan.

VW WRC bil:
Bilen Volkswagen deltar med är en supertrimmad Polo R WRC och till sommaren 2013 så kommer VW även ut med en Polo R WRC version som kan köpas av allmänheten för att köras på vanlig väg. Vill du se bilder på bilen samt veta mer och VW WRC Polo R tävlingsbil, hur många hästkrafter har den, va så mycket kraft ur en sådan liten motor! Hur kraftfull är den Polo R som du kan köpa till sommaren?
Läs mer på bilfinansieringsbloggen, tryck här.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.