Åsa Wallenrud är en bloggkollega till mig som jag uppskattar väldigt mycket. Hennes blogg heter: Wallenrud.se Att besöka Åsas blogg är en riktigt trevlig upplevelse. Här kan man läsa om när Åsa testar bilar och andra teknikprylar som är av senaste mode. Utöver detta testar hon gympapass och mycket mer. Allt detta kombineras sedan med personliga vardagsinslag, som när hon blev mötte för en psykotisk man på tunnelbanan som med otäck stirrande och dunkande i stolen skrämde både Åsa, övriga passagerare och dessutom barnen som åkte i samma vagn. Sådana händelser ger mig rysningar och tankarna går till en psykvård som de senaste åren kritiserats för att inte kunna ta hand om alla som behöver.

Personliga biltester

Varför du ska besöka Åsa blogg är därför att den är varierande, personlig och lättläst. Hennes tester har vanligtvis ett lagom innehåll och är inte för långa samt att hon räds inte att skriva hur hon upplever produkterna. Just det sistnämda är värdefullt och bygger upp ett förtroende gentemot läsaren, även om man inte alltid håller med. En av mina favoriter är när Åsa testar BMW 525 xDrive, hon beskriver den som tråkig, svulstig och gubbig. Det intressanta är att just denna beskrivning kan betyda motsatsen för någon annan som istället tänker: stilren, pampig och bossig och därmed blir bekräftad i sitt bilval eller mer intresserad som bilspekulant om man inte vill ha en poppig, färgstark och grabbig bil.

Volkswagen E-Up!

Den senaste testade bilen av Åsa Wallenrud är Volkswagen E-up som gav henne ångest vid tanke på att äga en själv då blicken konstant vilade på batterimätaren, samt att hon inte vågade köra på något annat än “Eco” lägena som förvisso kan tyckas vara en del av poängen med en miljöbil. Läs hela Åsas test av VW E-up!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.