Volkswagen slutar med WRC-rally

Volkswagen har beslutat att de inte ska fortsätta med att delta i WRC rally. Volkswagen säger dock farväl till WRC med en rejäl hyllning till sina rallyfans. I den videon som de publicerat kan man se hur två rallybilar möts sida vid sida i luften och kartläsarna utväxlar high-four med varandra i luften när de passerar, en bilstunt i högsta klass får man lov att säga!

Volkswagen meddelar samtidigt lite hemligt och mystiskt att detta inte är adjö till rally utan att de kommer att fortsätta dyka upp i dessa sammanhang även i framtiden. Exakt vad detta innebär vet jag inte men just nu är det hej då till WRC-rally och vi ses framöver igen som gäller.

Bilmärkens deltagande i olika tävlingssammanhang kommer och går hela tiden och påverkas även av omvärldens och kundernas intressen. Milöimage får ibland så i fokus för att sedan ersättas med prestanda och kvalitetsfokus. Så är det i denna bilvärld. Volkswagen är dock en så pass stor biltillverkare och har mycket att erbjuda så räkna med att du kommer att se dem i media i olika sammanhang framöver. Just nu säger vi på bytabil.net tack Volkswagen för tiden i WRC och vi ses i nya spännande sammanhang!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.