Vinn en weekend på Kolmården för hela familjen (2 vuxna+2 barn). Gissa när flyttfågeln, en fiskgjuse kommer hem till Sverige igen.

Tävlingen:
Du deltar i tävlingen genom att titta på den 20 sekunder långa videon ovanför, tryck på länken som kommer i slutet. Du kommer till kampanjsidan där du klickar på det datum du tror fågeln är hemma igen samt fyller i lite fler uppgifter.

Vintererbjudandet:
Volkswagen kampanjar sina fyrhjulsdrivna bilar (4motion) just nu med VW Ski Team paket. OBS! Erbjudandet gäller bara tills fiskgjusen kommer hem till Sverige igen! Beställer du en 4MOTION bil från VW så får du köpa Ski Team Paketet till förmånligt pris. Ski Team Paketet innehåller fjärrstyrd parkeringsvärmare och en takbox inklusive hållare från Thule, för mer info och pris se videon och tryck på länken i slutet. Är du på väg att byta bil, kör bil på vintern, vill komma till en varm bil och ha extra lastmöjlighet? Då kanske detta kan vara något för dig!

Hur vet man när fågeln kommit hem?
Jo så här ligger det till, detta gäller en speciell fiskgjuse som är märkt med en GPS sändare. På VW:s kampanjsida finns en karta där man kan följa var flyttfågeln är just nu. På så sätt vet man alltså när fågeln kommit hem till Sverige igen.

Min favorit Volkswagen med 4MOTION:
Ja, det blir Golfen. Detta därför att den kan fås med fyrhjulsdrift till ett pris som fortfarande är i nivå med andra mellanklass bilar. Grundpris med 4motion: 206.300kr, med Masters paket: 219.800kr

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.