Nissan vill veta vad du tycker om vädret! Nu har du möjlighet att via Facebook skriva till Nissan och meddela din syn på det aktuella vädret.

Du gör detta enkelt genom att skriva vad du tycker om vädret i ditt statusfält.
(För all kampanjinfo och instruktioner klicka för att starta på videon, tryck sen på bilden för att komma till Nissans aktuella Facebooksida med kampanjen.)

Nissan vet att vi i Sverige är experter på att gnälla på vädret och vill hjälpa dig att få ut dessa känslor! Vad man sen gör med alla väderleksrapporter är att komikern Hasse Brontén kommer att spela in när han läser upp utvalda rapporter. Du kommer sen att kunna ta del av dessa via Facebook, mail och i Nissans busvädergalleri. Man startar att lägga upp rapporterna den 4:e februari.

Kampanjen avslutas 14-15:e februari med ett stort event i Kungsträdgården, Stockholm. Kom dit!

Nissan vill med detta förmedla budskapet att deras crossovers, Qashqai och Juke passar för svenskt klimat och vinter.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.