Takräcken – Takrails till bilen

Ibland vill man transportera lite längre saker som inte får plats i bilen, eller lite mer saker till skidresan eller annat ändamål då bilen lastas till max. Då är ett takräcke till bilen en utmärkt investering. Med takräcke öppnas möjligheter att nyttja bilen lite mer. Nu finns det många olika tackräcken på marknaden och i olika kvalitéer. Orginaltakräcken är dock ofta dyra att köpa. Har din bil takrails så är det extra lätt att hitta olika takräcken från andra tillverkare som alternativ.

Här nedan finns ett exempel på ett takräcke som kan köpas till din bil om den är utrustad mad takrails, mer information om detta takräcke av universaltyp hittar du här

Takräcke_rails1Har din bil inte rails? då finns det många andra alternativa takräcken även för dig. Både för bilar med integrerade takrelingar samt märkesberoende takräcken. Här hittar du en lång lista på olika typer av takräcken som finns att köpa som alternativ till orginalräckena, allt kan smidigt beställas online förstås.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.