Jag och min fru åkte bil häromdagen. Jag såg en Skoda Roomster och sa “Det där är en prisvärd, praktisk och rymlig bil, den skulle kunna ersätta vår Volvo.”, min fru såg på den och började skratta ordentligt “Jag trodde inte design var så viktigt avseende en bil, men nu insåg jag att det faktiskt är det” sa hon sen. “Ingen Skoda Roomster för oss?” frågade jag försiktigt, “Nej” sa frun min kort och la till “Tänk på att du ska parkera den bredvid våra grannar!”

skoda_roomster1

Inte om min fru får bestämma

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.