Är du medlem i OK ekonomisk förening? Vill du avnjuta lite gott tilltugg i form av mingelsnacks? Vill du få chansen att vinna något i ett lotteri? Vill du säga något till OK:s styrelse? Ja, gå då på OK:s regionstämma 2013!

Är du medlem så är du delägare i ett bolag som omsätter över 9 miljarder kronor! Du har en röst på stämman för att påverka detta bolag, i och med detta så har du chansen och rättigheten att få denna röst hörd! Du kan också nyttja denna röst genom att delta på stämman för att säkerställa så att inga tokiga beslut föreslås och fattas. Gå dit, ta ton eller bara lyssna, vilket som är okej! Det viktiga är att så många som möjligt deltar så att föreningen får tydliga mål och uppfattningar om hur deras medlemmar och delägare vill att föreningen ska drivas.

OK ekonomisk förening har över 1 miljon medlemmar och delägare som i sin tur äger 50% av företaget OK-Q8 AB, den andra delen ägs av Kuwait Petroleum International.

OK bedriver verksamhet inom bilhandel så som att tillhandahålla bränslen, biltillbehör och mycket mer. OK förespråkar miljötänkande, etik och rättvis handel. Är du medlem och inte håller med? Gå på stämman! Tycker du att OK har en bra verksamhet idag som du tycker fungerar bra, gå på stämman och tala om detta för att ge styrelsen uppskattning och energi att fortsätta detta arbete!

Oavsett om du är nöjd med OK  eller missnöjd, är du medlem så gå till din regionstämma! Var och när den hålls undrar du kanske? I videon så hittar du denna information samtidigt som du får dig ett gott skratt.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.