Tryck på videospelaren ovanför för en presentation av nya Nissan Juke!

Introduktion:
Nu lanseras nya Nissan Juke. Nya Juke är en liten crossover med stor SUV känsla. Nissans crossover-modeller har blivit väldigt populära och har sålts i  hela 40.000 exemplar bara i Juni. Med denna bilmodell har Nissan satsat extra mycket på att ge en rolig och spännande körupplevelse. Nissan har en unik och fräck design kombinerad med förstklassig prestanda. Nissan har inte heller glömt bort säkerheten då Juke (2011) fått fem stjärnor av fem möjliga i Euro NCAPS krocktest.

Motorer:
Nissan Juke finns i flera motoralternativ, både bensin och Diesel samt med deras CVT automatväxellåda. Motorerna finns från 110hk ända upp till 190hk. De flesta varianterna är framhjuldsrivna men Juke går även att få i fyrhjulsdrift.

Utrustning:
Modellserien finns i fyra utrustningsnivåer:
Steg 1: Visia: Med stereo, manuell AC, färddator m.m.
Steg 2: Acenta: 17″ lättmetallfälgar, ACC (Automatisk klimatanläggning), farthållare m.m.
Steg 3: Tekna: Kombinerat instrument för Navigation/Ljudsystem/Backkamera, nyckelfritt låssystem, regnsensorer m.m.
Steg 4: Shiro: Läderklädsel m.m.

Prisbild:
Listpriset börjar från 158.500kr och klarar du dig med manuell AC samt utan aluminiumfälgar så får du en väldigt cool bil till ett konkurrenskraftigt pris. Min personliga favorit blir 1.6L bensinmotorn i Tekna version. För 188.000kr får man ACC, Navigation, backkamera och alla andra bekvämligheter man kan önska utan att priset blir så speciellt högt, lägg till 15.000kr för automatväxellåda och bilen kan inte bli bekvämare.

Slutord:
Det jag gillar med Nissan Juke är att Nissan verkligen har vågat göra något eget. Man har satsat på en liten bil med tuff och äventyrig attityd vilket ingen annan biltillverkare vågat göra i den storleksklassen. Är du ute efter en häftig liten kvalitétsbil med SUV-känsla, vad väntar du på? Byt bil till Nya Nissan Juke!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.