Kia lanserar nya Kia Optima

I april lanseras nya Kia Optima. Optima är en sedanmodell för alla som gillar den typen av lite elegantare kaross. Nya Kia Optima är 4,85 meter lång och det är komfort som Kia satsat på i denna nya version. I nya Kia Optima ska man sitta bra både fram och i baksätet, baksätespassagerarna har därför fått mer benutrymme i denna modell. Kia har också minskat vägbullret och vibrationer genom bland annat nyutvecklad hjulupphängning och nya fjädrar med mera.

Navigation och 8″ skärm är standard och det kommer att gå att köpa exempelvis Harman Kardon stereo som tillval/paket. Senaste säkerhetstekniken ska också finnas till nya Kia Optima. Motorn som erbjuds är enbart en i början: 1,7 diesel på 141 hästkrafter. Priset börjar från: 282 900 kronor.

Kia Optima

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.