När vi var på bilutställningen i somras så var det många som hade frågat om Golf 7 i VW:s monter och då fanns den inte ännu, men nu är väntan över!

Tävling:
Inför lanseringen av Golf 7 har Volkswagen har valt temat “Om du bara fick välja en sak i livet, vad skulle det vara?”. Exempelvis, vilken maträtt skulle du äta varje dag? Vilken låt skulle du bara lyssna på? Vilken plats skulle du bo på? Vem skulle vara den enda person som du skulle kyssa resten av livet? När man börjar tänka på det så kan det bli lite klurigt, vissa frågor alltså! Maträtten skulle nog bli för mig något så simpelt som spaghetti och köttfärssås, eller skinksås, vänta nu lite är detta riktigt genomtänkt nu?

Ja vad skulle du vilja av dessa saker? Titta på videon där kommer du få länken till frågorna och fyller du i svaren så har du chansen att vinna en sprillans ny Golf 7! Dumt att missa detta tillfälle tycker jag i alla fall!

Om VW Golf:
VW Golf är ett riktigt starkt varumärke som kopplas till en lagom stor, praktisk och prisvärd bil med hög kvalité. Ja, Volkswagen vet numera att de skapade en succébil när de lanserade den första generationen 1974. Denna framgång förvaltar man väl och man genomför endast försiktiga förändringar mellan generationerna så att folk hela tiden ska känna sig hemma med Golf och fortsätta ta den till sitt hjärta.

Skillnaderna:
Vill du veta mer om skillnaderna i nya Golf 7 samt priset? Hur är det med kamrem eller kamkedja? Läs vidare om detta på bilfinansieringsbloggen

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.