Efter att ha konstaterat att vår “Byta Bil Bilen” behöver nya torkarblad så har jag provat att beställa dessa via nätet. När det är snöslask på vägen så krävs det torkarblad och spolarvätska som funkar. Nu när jag aktiverar torkarbladen så blir det en suddig dimma kvar när de svept över rutan, ibland ser man knappt vägen. Så det var dags att fixa nya torkarblad. Orginalbladen kostar ca: 600kr, då vet man att de är lätta att byta i alla fall.

Nu har jag provat att köpa billiga torkarblad via skruvat.se för 208kr, man knappar bara in sitt registreringsnummer så kommer rätt delar upp vid sökning.

Sist jag köpte “icke orginal” var till min första bil och för en massa år sedan, ja då åkte bladen i soptunnan då jag aldrig fick dem på plats. Hur lätta dessa jag nu beställt är att byta och hur de funkar återstår att se när de kommer, jag återkommer igen då.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.