Bytabil.net provkör just nu Renault Captur som är den hetaste bilen från Renault just nu. Ranault Captur är en crossover av Renault Clio. Renault Captur är i stort sett en Clio som blivit lite högre. Motorn i bilen som provkörs är en bensinare på 120 hk samt försett med automatväxel EDC (Dubbelkopplingslåda).

Renault Captur Helly Hansen Test (11)

Första intrycket är att Renault lyckats riktigt bra med designen både utvändigt och invändigt. Denna bil känns fräsch och modern vilket också bidragit till försäljningsframgångar hos Renault. Jag kan till och med känna lite att varför överhuvudtaget erbjuda den vanliga Clio? Givetvis ser Renault en chans till att tjäna lite extra pengar. Jag tycker i alla fall att Captur är allt vad Clio är och lite till.

Så är allt perfekt i denna moderna bil? Nej, det finns en rad detaljer som inte håller fullt ut, men sett i det stora hela så känns Renault Captur som ett intressant val för dig som vill ha en mindre bil i moderna anda. Bilens styrkor och svagheter kommer att publiceras här på Bytabil.net när provkörningen av Renault Captur är genomförd, välkommen åter.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.