Julklappstips nr2 inför julen blir en riktig klassiker:

En prenumeration på en tidning, det finns massor av intressanta faktatidningar, tekniktidningar, vetenskap m.m. Men givetvis så är mitt första tips en biltidning. Vem vill inte att tomten kommer med en prenumeration på en biltidning och ett antal nummer som kommer hem i brevlådan, ja inte vet jag för i min värld vill väl alla ha en biltidning eller hur?

Det finns massor av biltidningar att välja på, min första rekommendation är Vi Bilägare. Detta därför att de köper egna bilar som de långtestar så man får veta hur de fungerar under en längre tid. ViB är också med och påverkar biltillverkarna av just den anledningen och pressar dem på info om garantier m.m. Sen favorit nr.2 är Auto Motor Sport då dessa skriver bra tycker jag samt att de har olika teman som de gräver lite extra i, senast avseende tillverkarnas deklaration av bränsle. Men sen finns det fullt av sport tidningar, traktorer m.m.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.