Har du planer på att byta bil som start på 2014? Då kan jag tipsa om en av de mest prisvärda bilarna just nu: Skoda Rapid Spaceback. Ja varför inte fira in det nya året med att göra en bra nybilsaffär? Skoda Rapid Spaceback kan du få till ett mycket bra pris just nu, även som dieselbil!

Prisexempel:

Skoda Rapid Spaceback 1,6 TDI 90 hk dieselmotor. Lägg till Pluspaket (Automatisk klimatanläggning och backsensorer) samt Navigationspaket (GPS navigering och bluetooth handsfree). Totalpris: ca 180 000 kronor. Svårslaget idag! Här får man både bra utrymme i framsäte, baksäte och lastutrymme.

Nackdelar: Bilen har en lasttröskel som gör det lite svårare att lasta i och ur större saker, som barnvagn. Bilen har ingen halvljusautomatik.

I övrigt är denna bil mycket modern och känns riktigt fräsch. Jag tycker Skoda Rapid Spaceback är den billigaste nybilen just nu med hänsin till priset och vad man får för pengarna. Vill du läsa mer om bilen kan du göra det här: Test av Skoda Rapid Spaceback.

Gott nytt år!

Skoda (6)

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.