Temat, hitta billig pendlarbil till min arbetskollega Andreas fortsätter:

Grundförutsättning: max 15000 kr, bränslesnål, 1998 eller nyare, samt unikt inslag (det sista kriteriet är infört av mig).

Förslag: Renault Twingo med soltak. Twingon är lika snål på körglädje som på bränsleförbrukning. Bilen både känns och är billig. Lyx är det inte tal om här. Men soltaket förlåter allt. Ska man ha en billig begagnad Twingo så är det med soltaket förstås. Med denna kan man åka på sommarluncher med arbetskamraterna utan att förlora anseende.

Fördelar: Låg bränsleförbrukning, coolt soltak.
Nackdelar: Känns billig, säkerheten. Fransk bil

Detta ex kostar 13500 och har gått ca: 19.000 mil. Kamrem bytt för 5 år sedan vid 10500 mil, så det är troligen tid för nytt kamremsbyte på just denna bil. Å andra sidan är sommardäcken nya och vinterdäck OK, enligt säljaren alltså. Läs annons här

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.