Byta bilförsäkring bör man göra då och då precis som man ibland bör byta bil. Även om du inte tänker byta försäkringsbolag så se i alla fall över priset hos flera försäkringsbolag innan du behåller din nuvarande försäkring. Bilförsäkringspriserna förändras ständigt och det bolag som var billigast en gång kanske inte längre är det. När du ska byta bil eller bara förnya din befintliga bilförsäkring eller så bör man jämföra bilförsäkringspriserna hos flera bolag.

Att jämföra priserna på bilförsäkring kan bli lite ångestframkallande. Det tar tid och dessutom så måste man ta reda på vilka försäkringsbolag som finns på marknaden. Det är inte lätt att hitta alla och du riskerar att missa ett billigt pris för att försäkra bilen.  Det finns hjälp att hitta billig försäkring till bilen genom att använda en jämförelsetjänst. Insplanet.com är en sådan jämförelsetjänst. På deras hemsida knappar du in ditt registreringsnummer, vilken typ av försäkring du önskar och uppgifter om hur du använder din bil så får du sedan förslag på priser. Priserna presenteras från flera försäkringsbolag och du får snabbt en överblick på dessa och kan välja att teckna en ny försäkring för din bil om du sen vill.

Använda jämförelsetjänster på nätet är ofta bra och populära tjänster. Du sparar tid och du får ofta information om företag och tjänster som du annars skulle missat. Insplanet.com är en av de största jämförelse tjänsterna för bilförsäkring.

Vill du veta mer om Insplanet? Starta videon ovanför och tryck på länken som visas för att besöka dem. Det kan vara intressant även om du inte ska byta försäkring just idag.

Slutligen; tänk på att det inte bara är priset som är avgörande, kontrollera även villkoren och vad som ingår i försäkringen.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.