Opel Astra årets bil 2016

Ja det blev Opel Astra som tog hem titels årets bil 2016. En titel som bilen troligen är väl värd. Opel Astre erbjuder de seneste generationens bensin och dieselmotorer, avancerad LED-matrix belysning. Speciellt utformade ergonomiska stolar. Snabb internetuppkoppling och mycket mera av den senaste tekniken. Opel Astra är dessutom en lagom stor bil i den populära mellanklassen. Opel vill med denna bil markera att detta är starten för en ny era hos Opels bilar.

Opel har levt en tynande tillvaro i Sverige och detta pris behövs verkligen för att lyfta upp detta bilmärke. Varför inte ta dig till en Opelhandlare och ta en provtur? Du kan troligen bara bli positivt överraskad.

Opel Astra 2016 årets bil

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

En kommentar

  1. I Ahlm

    Skandal att en ny Astra säljs idag, utan möjlighet att justera bilbältet.

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.