Volvo har nu beslutat att lägga ner C30, V50 och S40 till förmån för nya Volvo V40. V40 är alltså tilltänkt att fylla upp för dessa modeller. Frågan är om den gör det?

V40 ligger storleksmässigt mellan C30 och V50/S40. Troligen så kan den fylla tomrummet från C30 och S40 men V50 ägare som inte kan tänka sig att byta ner sig i lastutrymme får istället leta sig uppåt ett snäpp till dyrare Volvo V60. Det blir därmed ganska dyrt att byta bil till en ny Volvo numera. V40 som blir Volvos minsting i programmet har grundpris 225.000:- i basutförande. Bortsett från priset så verkar nya Volvo V40 mycket lovande och tillgodoser troligen de flesta behov från alla som vill ha en något mindre Volvo.

Vill du har koll på de senaste motornyheterna? Tryck här för biltidningserbjudanden som kommer direkt till din brevlåda!

Volvo V50

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.