Bytabil.net ska byta bil och har beställt en ny bil. I affären ingår att vår Volvo V70 2.0F 2009 som gått straxt under 6700mil byts in till ett belopp av 105.000kr. Är du intresserad av att köpa en begagnad Volvo V70 2.0F som idag gått drygt 6600 mil? Då har du chansen att köpa den innan den byts in. Pris: 120.000kr.

Volvo V70 II 2009

Skador: Exteriört: 3-4 mindre dörruppslag, några mindre repor samt en svag längsgående plåtriktning på vänster sida nedtill på passagerardörren. Dessa detaljer är inget som sticker ut speciellt och syns endast när bilen är helt nytvättad, men de finns där. Interiört: Mindre sprickor i förarstolens textil, T-tec är jättebra för renhållning och fukttåligt men det är inte fysiskt tåligt under längre tid.

Känt underhållsbehov vid nästa ordinarie service 7000 mil: Underhållsservice (olja+filter), bromsklossar bak + bromsvätska.
Vill du läsa mer om bilen så har jag dokumenterat mitt ägande här.

Den som vill göra en test av bilen innan blir besviken då den inte är tillgänglig förrän 16:e oktober, samma dag som den bytes in kl 13.30. Så det är lunchkörning som gäller och affär direkt därefter. Provkörning och affär görs upp enligt den rutin jag beskriver här på bloggen om att sälja bilen. Affären görs upp på min bank i Kista/Stockholm samma dag och straxt innan jag får tillgång till den nya bilen, 16:e oktober. Efter detta mottages tacksamt vidare transport till Upplands Motor i Akalla som ligger straxt bredvid Kista.

Bilen kommer inte säljas till lägre pris så prutning (Läs: förslag på lägre pris) kommer inte att besvaras. Checkar eller annan alternativ betalning är inte av intresse. Det är alltså bankväxel som löses in min på min bank den aktuella dagen som gäller. Inget överlåtande av bil sker innan bekräftelse om att pengarna finns på kontot. Vilket görs inför banktjänsteman.

Nej det här är inte årets deal och inte någon speciellt bra förutsättning för affär då jag borde varit ute i mer god tid innan, fast å andra sidan så finns allt som hänt bilen att läsa här på bloggen vilket inte erbjuds för så många bilar. Skulle någon trots allt vara intresserad så använd kontaktformuläret som finns under menyn “Kontakt”. Jag räknar dock fullt med att bilen kommer att bytas in, det kommer bli skönt att köra in den för att direkt swappa mot ett par nya bilnycklar. Vad det blir för ny bil? Ja, kom tillbaka så får du veta.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.