Vi som har en bil som börjar bli dags att byta börjar fundera mer och mer för var dag som går, vad ska jag ha? Detta är en mycket trevlig tid, först för att man inte bryr sig så mycket om pengarna utan mest funderar på vad man vill ha för bil. Sen börjar man gå och kolla i glänsande bilhallar. Det är ofta då man börjar fundera på om man verkligen ska byta bil? Eller ska man kanske byta till en begagnad istället? Då börjar ekonomin komma in i bilden. Men det är också lite roligt för man får börja räkna kolla vad ens egen bil är värd och man närmar sig bilbytet mer och mer. Man kan först välja bort de som är alldeles för dyra samt fastslå hur billig, eller rättare sagt vilket skick bilen bör vara i som man köper. Man jämför bilpriser, kollar olika bilhandlare sen rätt som det är så är en bra deal där och bilaffären är gjord!

Sen efter ett tag börjar allt om igen. Det är därför jag kommer att skriva roliga och intressanta bilobservationer på denna blogg.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.