Renault Megane III 2013 lastar en spis, och 5 personer.

Det sa poff och så hade spisen i vårt kök gått sönder. Det var en induktionsspis vars modell en gång var Electrolux flaggskepp, fast så gammal var den inte utan endast 8-9 år.

wpid-wp-1439488289595.jpg

När man som barnfamilj helt plötsligt står utan spis så blir det bråttom att fixa en ny. Inom två timmar var en ny spis beställd och leveransen kom några dagar senare. Samtidigt så skulle den gamla trasiga bort och beställer man inte bortforsling så är bilen guld värd. Inte ens jag trodde att vår Renault Megane kombi 2013 skulle lasta spisen utan att baksätena behövdes fällas, eller jo det behövdes kortvarigt då spisen först lastades in på längden vilket är en lättare manöver och sedan svängdes den runt ett halvt varv. Då kunde baksätet tas upp igen och vi kunde konstatera att bilen rymmer en spis (60x60x90 cm) samt fem personer. Över förväntan!

wpid-wp-1439488275802.jpg

Tack för ett mycket bra arbete

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.