Testa ABS Wheels när du letar vinterdäck och fälg som både är billiga och snygga

Billiga vinterdäck, de bästa vinterdäcken eller de bränslesnålaste vinterdäcken, vad vill du ha? ABS Wheels har ett stort utbud av vinterdäck till bra priser samtidigt som de är återförsäljare av märkesdäck som Nokian med flera. Kombinera också gärna vinterdäcken med snygga specialfälgar vilket är ABS Wheels specialitet, se fälgmodellen ABS355 så förstår du vad jag menar. Här hittar du rekommenderade vinterdäck av ABS Wheels.

Vilka är de bästa vinterdäcken? Både jag och Andie som är ägare till ABS Wheels rekommenderar Nokian vinterdäck. Men varför gör vi det? Jo, därför att Nokian är världsledande i utveckling av vinterdäck för nordiskt klimat. Jag har personligen träffat Nokians representanter och fått en presentation av deras däckutveckling. Man kan inte tro att det är så mycket små detaljer kring däck och vikten av praktisk erfarenhet är enormt stor vid däckutveckling. Detta är en av anledningarna till att Nokian är världsledande avseende vinterdäck för nordiskt klimat. I de tester Nokians vinterdäck är med ligger de alltid högt i resultaten. Nokian Hakkapeliitta 8 dubbdäck och de dubbfria Nokian Hakkapeliitta R2 är vinterdäck i toppklass. Nokians dubbfrifa R2 däck har en slags specialgjorda kristaller ingjutna i gummiblandningen, dessa ger egenskaper som ger ännu bättre grepp på is än vanliga dubbfria däck normalt har.

ABS Wheels 2

Det senaste modet inom fälgar är konkava fälgar. En konkav fälg innebär att fälgarnas ekrar är svängda inåt, ett måste för dig som vill ha en snygg och moderiktig bil även på vintern. Jo, jo, var inte orolig nu, visst passar fälgarna ABS Wheels säljer med sommardäck också, vilket ABS Wheels givetvis också har ett stort utbud av. Ett exempel på konkava fälgar som ABS Wheels säljer är den ovan nämnda ABS355, kan den passa din bil tro?

ABS355 fälg

ABS355

Söker du andra däck än Nokian? AbsWheels har många flera märkesdäck som Dunlop, Continental, Bridgestone, Goodyear. Söker du billiga däck? Då finns det lite mindre kända märken som säljs billigare, och det är viktigare att köra med godkända däck än att köra med slitna gamla däck även om de är märkesdäck.

Har du köpt en ny bil med däcktrycksövervakning via däcksensorer? ABS Wheels säljer prisvärda lufttrycksensorer som monteras i däcken. Kontaka ABS Wheels för mer information om du önskar TMPS. Lufttrycksensorer hjälper dig att i förväg upptäcka om du har en pyspunka eller om lufttrycket i dina däck är för lågt av någon annan anledning. Kanske var det fel på mackens luftpåfyllare? Kanske var det bara länge sedan du fyllde på luft i däcken. Att köra med för lågt lufttryck är inte bra för miljön och inte heller för din säkerhet, för lågt lufttryck gör bilen svårare att kontrollera vid undanmanöver. För högt lyfttryck är inte heller bra då däckens anläggningsyta mot asfalten blir mindre. Har du en bil med lufttrycksensorer kan du själv via bilens infosystem se aktuellt däcktryck hos dina däck.

Detta inlägg är sponsrat, men inte desto mindre personligt rekommenderat av mig då jag både besökt ABS Wheels samt träffat dess ägare Andie. Jag vet att han drivs av en stor passion för att hjälpa dig att hitta coola fälgar och bra däck till din bil. Har du möjlighet så åk förbi deras verkstad och besök dem personligen.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.