Som de flesta nu märkt så är nya Volvo V40 på väg. På TV går reklamen dagligen. Volvos reklam går ut på livststil istället för att framhäva tekniken. Volvo V40 ska lixom kännas som den redan är en familjemedlem innan men kommer till butiken.

Bilen finns inte riktigt än att beskåda hos handlarna och för provkärning. Men snart kommer den. Under tiden så har motorjournalister fått tillgång och rapporterar om nya Volvo V40 i media. Mer och mer artiklar dyker upp och från en fullkomlig extas när första bilderna visades så har det även börjat komma lite små gliringar också. Nya Volvo V40 blir förstås en helt fantastisk bil så som alla Volvos bilar är. Men de flesta journalister har kritiserat att priset ligger högt för en sådan liten bil. Samt att baksätet är trångt. Bilen marknadsförs som den lilla familjebilen men journalisterna tycker den passar för två personer i första hand. Barnvagn får troligen plats gissar man, men då är det fullt. Läs vad DN skriver om nya Volvo V40.

Nyfikenheten blir större och större i alla fall, snart kommer den. Då får jag se…blir det värt att sälja bilen och byta till Volvo V40?

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.