Ny klädsel till bilstolarna?

Finns det något sunkigare än universala överdragsklädslar till bilstolarna? Ja, orginalklädseln i min första bil, en Ford Sierra. Den bilklädseln var ljusgrå och säkert fräsch en gång i tiden, när jag köpte bilen hade den fläckar, hundhår och lite mer på köpet. Såklart jag köpte en billig bilklädsel och drog över de gamla stolarna. Jättesnyggt tyckte jag, och det var det jämfört med vad som var under. Men riktigt bra blir det aldrig, men det viktiga är ju att det är bättre än innan. Man kan låta en firma fixa till klädseln så den blir snygg igen för några tusenlappar, och det kan det vara värt om det är en snyggare bil än min gamla, redan rostiga Ford Sierra. Nej, då kostar man inte på något utan det är bara ett transportmedel. Det är då som en utbytesklädsel trots allt är värt det, och hellre sunkigt än äckligt.

Mitt tips mot sunkig, smutsig klädsel i rostiga bilar är dock inte att köpa ny universal bilklädsel, nej mitt tips är att köpa en ny bil istället! Lycka till.

Okej, om du nu trots allt vill ha en billig utbytesklädsel till bilen så varför inte spana in dessa, suck…

bilklädsel universal

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.