För en tid sedan fick jag kännedom om Facit.com som är en biljämförelse sajt. Denna sajt har jag nu hunnit testat lite grann. Sajten är bra för både de som inte har valt ut bil ännu samt även de som har börjat rikta in sig på en specifik modell men söker ännu mer info.

För du som inte ännu vet vad du vill ha för bil så finns det en sökmotor där du kan ange olika specifikationer som är viktiga för vad du eftersöker hos bilen så som storlek, pris, m.m. När du gjort dina val så listas olika bilförslag åt dig.

För dig som söker fakta om en specifik modell så kan du välja den bilmodellen, du kan välja vilka versioner du är ontresserad av och skapa en jämförelse mellan dem samt så presentars även i anslutning till bilinformationen olika youtubevideor och artiklar från nätet där du kan inhämta ännu mer info. Jättebra.

Jämförelsedelen där du kan välja ut vilken bil du vill både inom samma modellprogram och för olika märken är faktiskt bättre än vad många tillverkare åstakommer på sina egna sajter för sina egna bilar.

Det man behöver tänka på vilket tog mig några minuter att klura ut är att dina val hamnar i ett filter längst upp till höger på sajten. Det är här du styr alla dina gjorda val. Du kan ta bort modeller du valt när du surfat på sajten samt det är även här du trycker för att få upp jämförelsefunktionen mellan de bilar du valt ut.

Ny länksida
Nu när det börjar bli en rad viktiga webbsidor för oss som ska sälja bilen, köpa bil eller byta bil så har jag gjort en egen sida på denna sajt för dessa. Här samlas nu de viktigaste länkarna samt med info om dessa. Facit, bilpriser m.fl. finns alltså nu på denna sida som hittas i menyn längst upp i denna blogg.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.