Toyota Yaris har kommit i nytt utförande. Bilen har ny design både utvändigt och invändigt. Den invändiga designen ser bra och tidsenlig ut, någon varm hemmakänsla uppstår dock inte men det brukar det inte göra i någon bil i denna storleksklass. Utvändigt anger Toyotas designer att man velat göra en bil som sticker ut och skiljer sig från mängden, Toyota vågar vara annorlunda. Jag själv tycker att nya Toyota Yaris ser snygg och modern ut, så som jag vill ha den. Men unik design tycker jag inte att den har.

Toyota Yaris 2015 (1) (640x427)

Småbilar är ofta roliga att köra och Toyota Yaris Hybrid är inget undantag, CVT automatlådan viner dock en hel del när den snabbt rusar upp i varvtal vilket kan upplevas som lite störande speciellt för den som är ovan. Grunddraget är dock väldigt bra i hybridversionen av Toyota Yaris, något som uppskattas speciellt när man ska köra in i starkt trafikerade rondeller.

Byta bil bloggen kör vidare med Toyota Yaris och en slutrapport kommer här, välkommen åter!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

2 Kommentarer

 1. Victor

  Jag har beställt en röd Yaris Hybrid Active. Kommer i dec 2014. Väntar otåligt….

  Svara
  • Joakim

   Kul! Ja, tiden mellan beställning och leverans är den mest frustrerande delen i bilköpet. Hoppas du blir nöjd sen!

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.