Länktips

När du ska byta bil så finns det många saker att tänka på samt mycket fakta att eftersöka. På internet finns många olika sajter med info som kan vara till hjälp när du ska sälja bilen och köpa ny.

Bilbudget.se En webbsida där du kan fylla i uppgifter om alla bilens kostnader för att sedan jämföra hur detta slår mellan olika bilar. Ett bra hjälpmedel inför ett bilköp. Här får du koll på vad bilen kommer att kosta dig, nyttigt men inte alltid så kul.  Tack vare detta verktyg så kan du i alla fall få koll på bilkostnaderna och välja rätt bil som passar din plånbok.

Bilpriser.se Här får du prisuppgifter om vad en bil är värd. Det är bra att veta ungefär vad den egna bilen är värd när man ska sälja den eller byta in den. Samt få uppgift om vad en begagnad bil man är intresserad av ska ligga ungefär i pris.

Bilwebb.se En annonsplats för dig som vill köpa eller sälja begagnade bilar. Enkelt användarinterface samt möjlighet till att filtrera specifika val som dragkrok, taklucka, turbo, sidokrockkuddar m.m.

Euro NCAP Krocktester utförda enligt Europa normen.

Folksams bilköparguide. Folksam har statistik över krocksäkerhet inklusive verkliga olyckor.

Saabinfo Info om lite allt möjligt kring i första hand Saab bilar

Saab 9-5 köpguide Allt om Saab 9-5, info, fixartips med mera.

Mobilabonnemang till lägsta pris. Alla som är ute och kör bil har i regel en mobiltelefon. Då är det bra att ha koll på att du har ett bra och billigt abonnemang vilket du kan hitta här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.