Site icon Bytabil.net

MG Cyberster elbil cabriolet, först ut?

MG Cyberster

MG Cyberster elbilscabriolet, säljstart 2024

Blir MG den första som lanserar en elbil som cabriolet? Eller rättare sagt den som först lanserar en elbilscab som går att köpa på marknaden. MG Cyberster uppges vara nära sin lansering som köpbar elbilscabriolet.

Du hittar mer information om MG Cyberster här på deras hemsida

Volvo har visat upp en riktigt het cab som elbil, Tesla gjorde det också för länge sedan. Men fortfarande finns ingen elbil som vem som helst kan köpa på marknaden. Elbilarna kommer stort nu i Europa men cabrioletversioner är inte högst på prioriteringen, men det kommer. Först var det sportbilar, och då tänker jag på Tesla model S som slog igenom stort och sen var det SUV-varianter. Just nu är det 7-sitsiga familjebilar samt småbilar där prislappen ska pressas så långt ner som möjligt som utvecklas. Men cabbarna ligger också runt hörnet, cabriolet bilar har alltid varit en mindre del av bilutbudet med de har också alltid funnits där, och nu kommer de att börja dyka om som elbilar också.

Läs mer om klassiska cabrioletbilar som vi rapporterat om tidigare

MG Cyberster

Just nu finns det nästan ingen information om denna cabriolet utöver bilder och informationen om att den ska börja säljas i Europa under 2024.

Exit mobile version