Site icon Bytabil.net

Hyundai Kona Electric – Ny version 2024

Hyundai Kona Electric elbil i ny version 2024 – Pris och nyheter

Hyndai Kona elbil i ny version 2024 är här. Sedan oktober har man kunnat beställa Kona Electric elbil och Hyundai utlovar konkurrenskraftiga priser och generösa utrymmen samt nya tekniska funktioner. Hyundai Kona Electric elbil i den första generationer var också ett riktigt bra bilköp som gav mycket bil för pengarna. Kona Electric var verkligen både bra som bil och ett konkurrenskraftigt bilköp. Vi utsåg den då till det bästa elbilsköpet vid tidpunkten om man ville ha en prisvärd elbil. Det gick bra för Kona electric, så pass bra att väntetiderna uppgick enligt rykten på över ett år vilket kanske är en av anledningarna till att vi fortfarande inte ser så många Hyundai Kona electric här i Sverige, många valde helt enkelt en annan bilmodell när Kona Electric var så pass svår att få tag i.

Hyundai Kona kommer nu i nya versioner vilket vi rapporterat om tidigare och här kan du läsa generellt om nyheterna för nya Hyundai Kona i övriga versioner. Nu kommer alltså även den nya elbilsversionen.

Priset och några av nyheterna för Hyundai Kona Electric 2024:

Läs mer hos Hyundai: Kona electric

Pris:

48 kW batteri version: 475 000 kronor

65 kw batteri version:515 000 kronor

Vi har testat första generationens Hyundai Kona vilket du kan läsa om här, då gillade vi bilen väldigt mycket då den trots sin relativt lilla storlek ändå kunde bidra till att vara en praktisk bil. Detta tack vare att man sitter lite högre och mer upprätt i bilen. Konkurrenterna börjar nu komma ifatt när det gäller priserna. Just denna bilklass kommer biltillverkarna slåss om under de närmsta åren. Det kommer nu inte räcka med att bara ha ett bra pris sett till räckvidd och bilens storlek, man kommer behöva erbjuda riktigt bra komfort, tilltalande design och modern teknik. Baserat på första generationens Kona Electric så är förutsättningarna goda även för den andra generationens Kona Electric

Exit mobile version