Site icon Bytabil.net

VW WRC Rally, vinn en rallyweekend i Portugal!

Tävla med Volkswagen:
Volkswagen ger dig möjlighet att vara med på plats under 3 dagar i Portugal när tävlingen hålls där. Det är fredag 12:e April , du vaknar upp i solsken, äter lyxig frukost på en terass med utsikt över Atlanten. Du får VIP status och får följa med och träffa rally teamet inklusive förarna. Du får uppleva rally på en personlig nivå.

Delta snabbt och enkelt:
Delta i tävlingen redan idag då tiden för deltagande straxt går ut! Starta videon och se det korta inslaget från Volkswagen, i slutet klickar du på bilden för att komma till tävlingen. Du svarar på en fråga, lämnar dina uppgifter och får ett bekräftelse-mail som du trycker på bifogad länk för att bekräfta att du är du. Snabbt och enkelt,  jag har provat!

VW i WRC 2013:
Volkswagen satsar stort i World Rally Championship 2013 och senast hölls tävlingen i Sverige. Vilka vann? Jo, Volkswagen teamet med Sébastien Oger och Julien Ingrassia körandes i en VW Polo. Jag själv är inte världens största rallyfan men såg några tv-bilder från Sverige tävlingen. VW flög helt galet fram längs de smala vintervägarna. Att man kan köra så tycker jag är smått otroligt och det skulle vara kul att få åka med i en sådan bil någon gång, när ett proffs kör förstås.

Kommande tävling:
Nästa tävling på shemat hålls i Mexico 7-10 mars, kommer Volkswagen vinna då också?

Exit mobile version