Site icon Bytabil.net

VW Groove up! den rockande bilen

Volkswagen Groove up! är en liten billig stadsbil med extra bra stereo från välkända Fender som VW-koncernen stoppat in i sin up! bilmodell. För att locka kunder med något extra har man alltså möjlighet att köpa Volkswagen up! i denna specialutgåva. Bytabil.net har nu provat bilstereon från Fender.

Fenderstereon är väldigt bra och slår de flesta bilstereos på marknaden; när man väl ställt in ljudet rätt. Jo, trots att man utlovat specialförstärkare anpassade till högkvalitativa högtalare så måste man höja diskanten en liten bit. En välbalanserad bilstereo ska ha ett optimalt ljud när alla reglage är på noll, ja det gäller alla stereos förstås. Men när du fixat denna lilla miss och dragit upp diskanten något så kommer det ut ljuvliga toner i denna bilstereo.

Fenderbilstereon i VW groove up! har också en extra subwoofer. Ökar du basen så börjar bilen vibrera och man kan nästan känna det som att man hoppar fram istället för kör fram på gatan.

Det är inte ofta man satsar på en bra stereo till en liten bil och VW har gjort ett smart drag för att locka köpare till sin lilla stadsbil VW up!

Volkswagen up! är en liten bil som passar för hushåll upp till två personer som har extra passagerare ibland. Max fyra personer får plats i bilen.

Det kommer mer om VW up här på byta bil bloggen, välkommen tillbaka!

Exit mobile version