Site icon Bytabil.net

Volkswagen säger adjö till rally med spektakulärt bilstunt!

Volkswagen slutar med WRC-rally

Volkswagen har beslutat att de inte ska fortsätta med att delta i WRC rally. Volkswagen säger dock farväl till WRC med en rejäl hyllning till sina rallyfans. I den videon som de publicerat kan man se hur två rallybilar möts sida vid sida i luften och kartläsarna utväxlar high-four med varandra i luften när de passerar, en bilstunt i högsta klass får man lov att säga!

Volkswagen meddelar samtidigt lite hemligt och mystiskt att detta inte är adjö till rally utan att de kommer att fortsätta dyka upp i dessa sammanhang även i framtiden. Exakt vad detta innebär vet jag inte men just nu är det hej då till WRC-rally och vi ses framöver igen som gäller.

Bilmärkens deltagande i olika tävlingssammanhang kommer och går hela tiden och påverkas även av omvärldens och kundernas intressen. Milöimage får ibland så i fokus för att sedan ersättas med prestanda och kvalitetsfokus. Så är det i denna bilvärld. Volkswagen är dock en så pass stor biltillverkare och har mycket att erbjuda så räkna med att du kommer att se dem i media i olika sammanhang framöver. Just nu säger vi på bytabil.net tack Volkswagen för tiden i WRC och vi ses i nya spännande sammanhang!

Exit mobile version