Site icon Bytabil.net

Varför inte prova en Dacia Duster som omväxling?

Min provkörning av Dacia Duster II 2014 har just påbörjats. Jag blir som ett litet barn när jag kör denna bil. Det beror på att man får en viss känsla av att köra den, det är lixom lite brum, brum ööhhhhrn öhhrnnn, skumpa skumpa fram. Det är kul, det är trevligt och bilen går bra att köra. Stora tjocka däck tar mig fint över vägbulor och ojämnheter. Det kanske bara står för mig, men jag tycker Dusters design är robust, cool och tuff!

Nej, den är inte lyxig men den är praktisk. Allt krut har lagts på bilens funktion och resten på att hålla nere priset, eller njae riktigt så är det inte. På nya Dacia Duster så har Dacia faktiskt även lagt ner extra på att ljudisolera bilen så den har blivit tystare inne i kupén . Dessutom kan bilen fås med en stor touchskärm för radio/stereo (med USB) och GPS Navigering.

Det är inte en BMW X3, det är inte en Volvo XC60 men det är en robust bil. Du riskerar inte heller att förlora mer än vad bilen kostar, vilket är mellan 100.000 till ca: 170.000 kronor beroende på modell och utrustning (155.000 kronor för diesel, fyrhjulsdrift och Air Condition med mera). Vad tror du de andra bilarna har gått ner i värde efter tre år? Tror du att en Dacia Duster är värdelös efter tre år? Nej inte direkt troligt. Så mitt tips är: prova att köra en Dacia Duster som omväxling! Kanske gillar du den som den robusta och prestigelösa bil den är eller så gillar du den inte. Jag kan dock lova att oavsett så kommer Dacia Duster att lämna ett intryck på dig efteråt.

Mer om Dacia Duster kommer, och slutrapport, välkommen tillbaka!

Exit mobile version