Site icon Bytabil.net

Testa Peugeot 208Gti om du får chansen!

Nya Peugeot 208Gti lanseras och letar du efter en liten, tuff, cool bil med stor körglädje så ska du ta chansen att provköra Peugeot 208Gti när du får chansen. Funderar du inte på att köpa en? Testa att köra den minst en gång i alla fall, chansen är stor att du ändrar dig! Besök din bilhandlare för en provkörning, det är ju gratis.

Starta videon och spana in gitarristen som härmar ljudet från bilen på gitarr!

Vad har då 208 Gti under huven? Jo, den har en 1,6liters fyrcylindrig bensinmotor med turbo på 200 hk och 275Nm. Den gör 0-100 km/h på straxt under 7 sekunder och  80-110 km/h på under 7 sekunder på femte växeln. Det finns alltså drag i både låga och höga hastigheter. Bilen har manuell sexväxlad växellåda. För övrigt så är det trimmade fjädrar och kalibrerade stöddämpare som gäller till denna bil. Inte helt oväntat så har Peugeot prioriterat så kallad aktiv körning och stora lågprofildäck på 17″ aluminiumfälgar är det som gäller till denna bil. Givetvis så har man lagt ner lite extra på alla smådetaljer som backspeglar m.m. för att ge bilen det där lilla extra.

Standard i bilen är bland annat: glastak samt stor snygg och praktisk touchskärm för bilens funktioner. Utöver detta pratar vi vassa bromsar, schyssta sportsäten perforerad läderratt. Vad du däremot inte kan få till Peugeot 208 Gti är bakdörrar. Bränsleförbrukningen är angiven till 0,59l/mil.

För vem? Den som vill byta bil och vill ha en liten, busig, snygg bil med bra kraftresurser men ändå inte allt för dyr. Priset ligger på 229.000kr. Provkör den, om du vågar.

 

Exit mobile version