Site icon Bytabil.net

Sämsta elbilarna med missnöjda ägare

Nissan Leaf, ca: 16 mil på en laddning

Sämsta elbilen

Elbilar är fortfarande relativt nya och framför allt som väller det in nya elbilsmodeller. Det är därför svårt att ha aktuell koll på vilken som är den sämsta elbilen just idag. Men det har gjorts undersökningar och då blir det givetvis elbilar som funnits ett tag på marknaden i första hand som kunderna ägt ett tag och hunnit skaffa sig en uppskattning om. Men det behöver inte alltid ta så läng tid innan men känner om man är missnäjld och tycker att man har en dålig elbil.

De sämsta elbilarna med missnöjda kunder i undersökning 2023 är:

Elbilarna från MG får är många inte nöjda med

Bland de äldra elbilarna som funnits ett antal år, tänk nu på att när dessa såldes så fanns det inte samma utbud av elbilsmodeller som idag. Undersökningen omfattar enbart privatpersoner som ägare, inte företag. Listan är inte prese

Dessa bilmodeller sticker ut lite extra i statistiken med negativt omdömme från sina ägare

Nissan Leaf,
Renault Zoe,
Peugeot e-208.
Volkswagen e-Golf
Not: Listan är inte presenterad i någon speciell rangordning

Källa: Vibilägares och OK förlagets Autoindex undersökning

En elbil är dyr att köpa men effektiviseringar och massproduktionen börjar ta fart och här börjar vi se att priserna sjunker och framför allt så har tillverkarna aviserat att de nu börjar fokusera på att erbjuda kommande elbilar som ska kosta mindre. Tillverkarna börjar också få allt mer erfarenhet och statistik över problem som de kan åtgärda. Elbilsmarknaden är fortfarande att klassa som ny. Det innebär att vi sannolikt kommer se stora förändringar inom statistik över dåliga elbilar och de elbilar som har mer nöjda med framöver.

Exit mobile version