Site icon Bytabil.net

Pris Citroen C5 X Aircross – Citroens nya SUV är här!

Vad kostar nya Citroen C5 X? Vi har priset för Citroen C5 X Aircross som är en stor SUV från Citroén. denna bil har bekvämlighet och komfort i fokus! Bilen finns nu hos handlarna för beskådning eller än bättre provkörning. Nedan kan du läsa fakt och pris för nya Citroen C5 X Aircross

Advanced Comfort kallar CItroen sin designfilosofi, Citroen är längre tillbaka välkonda för sina gaasfjädringar och goda komfort. Inte alla bilar har dock haft detta, speciellt inte de billigare modellerna. Men nya C5X har fått det klassiska komfortfokuset från sina skapare, det är viktigt att Citroen håller fast vid sina värdegrunder och många proriterar faktiskt komfort över annat, speciellt de som haft många bilar inser att sport inte alltid är det man vill ha i längden.

Front och design följer samma stil som övrig av Citroens senaste bilmodeller, så som det är hos alla bilmärken. Nya C5 X Aircross kommer i tre utrustningsnivåer Feel, Shine och Shine Exclusive. Detta upplägg är också precis som hos de flesta andra bilmärken. Redan version Feel anses av tillverkaren vara välutrustad och därutöver blir det bara allt bättre.

Motorversioner:

Det finns tre motoralternativ: Bensin, Diesel och Hybrid. Bensin och Dieselvarianterna har 130 hk, Hybriden har 225. Inga sportbilar här men det är ju komfort och praktiskt bruk som är det viktiga här.

Priset:

Priset börjar från 370 000 kronor för bensinversionen och Hybriden börjar från 460 000 kronor. Priset för dieselversionen anges inte och det speglar lite dagsaktuell status för dieselbilarna idag när bränslepriserna hejvilt åker upp och ned för både bensin och dieseln.

Kan detta vara den sista stora SUV bilen från Citroen som är bränsledriven? Elversion lär komma men tills dess är det denna som gäller om man vill ha en SUV med citroenkomfort. Jag tvivlar inte på att det är en härlig bil att åka i.

Exit mobile version