Site icon Bytabil.net

Polestar O2 – Elbilscabriolet med miljötänkande

Polestar O2 – snygg cabriolet i elbilsformat

Elbilen Polestar O2 är en bil som sticker ut. Här har vi en roadster som Polestar vill kalla bilmodellen. Jag kallar den klassisk cabriolet i modernaste design. Polestar O2 kommer att få konkurrenterna att jobba hårt för att skapa alternativ. Alla linjer upplevs rätt för denna biltyp ändå har den en viss egen unik design och upplevs modern. Extra omsorg avseende materialen bilen byggs av görs och bland annat är karossen gjord av aluminium i den variant som ska kunna återvinnas maximalt.

Polestar O2 är en elbil som förstärker egot rejält, inte bara genom att åka i bilen utan här finns även en kameradrönare. Ja, O2 har en inbyggd kameradrönare som standard som du kan släppa ut som sen filmar dig och din bilkörning. När du stannat kan filmen rdigeras och skickas ut på sociala media, inget hinder att boosta egot här inte.

Så mycket fakta om bilen finns tyvärr inte idag och detta är bara en conceptbil dessutom, troligen kommer den att förverkligas men ofta görs vissa designförändringar vilket vi får hoppas blir små i detta fall. Polestar uppger att detta visar deras vision för kommande eldrivna sportbilar samt även visionen för att använda hållbara material. Gissningsvis kommer bilen sen bli dyr. Är detta den snyggaste elbilen hittils?

Exit mobile version