Site icon Bytabil.net

Parkera bilen i säkert förvar vid flygplatsen

Är det snart dags att åka i väg på en efterlängtad semester? Härligt! Kanske funderar du över hur du ska ta dig till flygplatsen och på vilket sätt du ska parkera bilen under tiden du är borta? Här ger vi dig en bra lösning!

Prisvärd och säker parkeringsplats

Om du snart ska i väg och resa från Arlanda flygplats i Stockholm är det ett bra tips att utnyttja deras utomordentliga långtidsparkering Arlanda. Det kan vara skönt att ta sig till flygplatsen med egen bil – allt för att slippa allt strul med försenade tåg och annat som kan uppkomma i kollektivtrafiken då du har bråttom till flygtider som ska passas. Om du tar din egen bil till Arlanda flygplats och därefter parkerar den på långtidsparkeringen under tiden som du är bortrest, vet du att din bil är i trygga händer. 

Klicka in på Parkos för att jämföra samt reservera parkeringsplatser under de datum som du är bortrest. Det är den perfekta tjänsten om du vill parkera i närheten av Stockholm Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport eller vid någon av Europas internationella flygplatser. Här får du den kompletta översikten över parkeringsföretag samt en omfattande information vad beträffar olika parkeringstjänster och priser. Många parkeringsplatser erbjuder, förutom långtidsparkering, även olika tjänster och extra service, som till exempel laddning av elbilar och biltvätt.
Parkerar du genom någon av Parkos leverantörer är du garanterad en säker parkering för din bil. Samtliga av parkeringsplatserna som deras leverantörer erbjuder är övervakade dygnet runt under veckans alla dagar.

Olika parkeringsmöjligheter

Du kan välja mellan en rad olika parkeringsmöjligheter där du själv i lugn och ro kan välja den parkering som passar dig allra bäst. Alla parkeringsplatser inspekteras noggrant och du avbokar gratis 24 timmar innan ankomst om det skulle behövas. Nu behöver du inte oroa dig för allt krångel som kan ske i samband med att du har bråttom till ditt flyg, som exempelvis en överfull parkeringsplats. Du har din plats bokad och klar.

De privatägda parkeringsplatserna ligger inte direkt vid Arlanda flygplats, utan i närheten. När du har parkerat din bil tar du dig sedan enkelt till flygplatsen med en buss eller minibuss, vilket är inkluderat i priset som du betalat när du bokade din parkeringsplats. För det mesta tar den resan endast tio minuter. Tänk på att du, när du bokar din parkering, kan söka på avståndet till flygplatsen.
Om du väljer terminalparkering får du en parkeringsplats med gångavstånd till flygplatsen. Behöver du särskild parkering? I så fall väljer du kontraktparkering.
Det kan även vara bra att veta att samtliga parkeringsplatser erbjuder så väl inomhusparkering som utomhusparkering. Den största fördelen med att parkera i ett parkeringshus är självklart att bilen är skyddad mot vädrets makter. Nackdelen då är att det kostar lite mer. 

Välj en säker parkeringsplats vid flygplatsen när du ska ut och resa – allt för att du ska kunna njuta av din resa i lugn och ro och kunna ta dig till och från flygplatsen med egen bil.

Exit mobile version