Site icon Bytabil.net

Nybilskänslan åter – Gör en rekonditionering

Rekond gör bilen fräsch igen

När bilen blivit några år gammal och inte längre glänser lika fint och klädseln blivit lite smutsig så kan det vara trevligt att få tillbaka nybilskänslan igen. Är du nöjd med din bil och planerar att ha den ett bra tag till så kan det vara värt att kosta på denna bilservice. Speciellt till sommaren och bilsemestern är det en extra bra tid för att nyttja denna tjänst för att få ut maximal nytta.

Bord du i Örnsköldsvik? Ja då har du möjlighet att lämna in den hos Bergs bilvård som är en bilvårdsfirma i Örnsköldsvik. Här tar man han om din bil och erbjuder alla tjänster som är möjliga för att din bil ska bli ren och fräsch. Här kan du själv välja vad du vill ha hjälp med och priserna står dessutom tydligt på internet när de besöker deras hemsida. Detta är jättebra då du kan fundera i lugn och ro vad du vill ha. Det finns tydlig information om de olika rengöringstjänsterna och vad de gör. Du kan exempelvis göra en enkel grundpolering med lackskydd eller en mer grundlig utvändig rekonditionering där bilen görs rent i olika steg. I den grundligare poleringen tas exempelvis lättare repor bort och dessutom får ven dörrtrösklarna och däck/fälgar extra rengöring.

Är din klädsel smutsig och fläckig? Även detta fixar man hos Bergs bilvård i Örnsköldsvik. Tänk på att tygklädsel även smutsas ner jämt med åren och det är först efter en riktig rengöring som man inser hur fräsch klädseln var en gång i tiden. En kemtvätt av bilklädseln kan därmed ge ett riktigt lyft för bilen och ger en trevligare resa för alla i bilen.

För dig som vill ha hela bilen ren och fräsch både invändigt och utvändigt så finns olika rekondpaket som ger ett bättre pris. Oavsett behov så finns det tjänster som passar alla nivåer som önskas avseende rengöring av bilen. Priserna börjar från några bara hundralappar för en handtvätt av bilen. Ibland kan det faktiskt vara värt att lägga några tusenlappar på bilen så du blir glad av att köra!

Exit mobile version